Procedūros GUINOT HYDRADERM „CELLULAR ENERGY“ aparatu

GUINOT HYDRADERMIE

Išskirtinė GUINOT procedūra. Procedūros paslaptis – DVIGUBA JONIZACIJA, ELEKTROSIMULIACIJA ir švelnūs masažo judesiai, kurie padeda GUINOT odos priežiūros priemonėse esančioms augalinėms veikliosioms medžiagoms greičiau ir giliau įsiskverbti į odą. Jau po pirmosios procedūros veido oda atrodo nuostabiai skaisti ir pailsėjusi.

 

Drėkinamoji procedūra HYDRADERMIE rekomenduojama tiek vyrams, tiek moterims, kurie nori to, kas geriausia jų odai. Pakaks vienos valandos, kad specialiai Jums parinktais aktyviaisiais komponentais ir švelnia jonizacija būtų giliai išvalyta, sudrėkinta ir nuraminta veido oda – veidas švytėte švytės. Procedūros kaina – 70 Eur.

 

 

GUINOT HYDRADERMIE LIFT

Stangrinamoji, tonizuojamoji veido procedūra, kurios metu giliai „mankštinami“ veido raumenys. Padidėja ląstelių aktyvumas, veido kontūrai „pakeliami“, oda atrodo akivaizdžiai jaunesnė.

 

 

GUINOT HYDRADERMIE LIFT DELUXE

Viena iš pasaulio įžymybių grožio ir jaunatviškos išvaizdos paslapčių! HYDRADERMIE LIFT DELUXE – tai 7 procedūros vienoje. Ši procedūra, sukurta jūsų odos natūraliam grožiui atstatyti, pritaikoma individualiems įvairių tipų odos: normalios, riebios, sausos, jautrios ar brandžios, poreikiams tenkinti.

 

 

GUINOT EYE LIFT

Sumažėja senėjimo ir nuovargio požymius raumenų stimuliavimo būdu. Akys pasikeičia – tampa atviresnės, jaunatviškesnės ir atgaivintos. Jau po pirmos procedūros akių vokai atrodo pakelti, raukšlės ir linijos lygesnės, sumažinami paburkimai ir tamsūs ratilai.